De organisatie van de Monumenten Kunstwedstrijd heeft voor de wedstrijd monumenten aangewezen in de gemeente Leidschendam-Voorburg die te maken hebben met het thema van de Open Monumentendag 2011, Nieuw gebruik – Oud gebouw. Dit is een van de voorwaarden om mee te doen aan de wedstrijd. Volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar konden kiezen uit het Dr. Neherlaboratorium en de Koepel. Jeugd t/m 12 jaar kon kiezen uit de boerderijen Bohemenhoeve, Weltevreden en Essesteijn.

Er bestaat veel animo om mee te doen aan de kunstwedstrijd en wij zijn verheugd te kunnen melden dat er ruim 60 aanmeldingen zijn. De deelnemers zijn van alle leeftijden en komen ook van buiten de gemeente. Onder u bevindt zich zelfs een kunstenaar van 98 jaar! We zien ook in de inschrijvingen terug dat de Koepel een populair object is om kunstzinnig uit te beelden.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de Monumenten Kunstwedstrijd. Voor meer informatie kunt u vanaf 22 augustus contact opnemen met Annebet Willink via telefoonnummer: 070-386 15 58.